BejelentésEl Rosto de Analia
Analia álarca

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Szavazás
   


         A történet:


   A fiatal és gyönyörű Mariana Montiel (Gaby Espino) az ANGEL´S légitársaság tulajdonosa, amelyet még az apja alapított. Az üzleti életben nagyon sikeres, ám ezt a magánéletéről nem lehet elmondani, a házassága ugyanis romokban hever. Férje, Daniel (Martin Karpan) még mindíg a nagy ő, annak ellenére, hogy csak a születendő lányuk Adriana (Daniela Nieves) miatt házasodtak össze.
A házassága az elején még boldog volt, Mariana segített Danielnek felkapaszkodni a társadalmi ranglétrán és a bizalmát szerelmébe fektette. Csakhogy Daniel a nők elcsábítására használta ezt. Sara (Maritza Rodriguez) , Mariana unokahúga ki is használta a helyzetet Mindenáron be akarta bizonyítani unokanővérének,megszerezheti mindenét, ez a vágy megszállotsággá válik, már nem csak Danielt, de a céget is meg akarja szerezni Ehez Ricky Montana (Gabriel Porras) segítségét kéri, aki Sara segítségével a légitársaságat használja drogügyleteihez és pénzmosáshoz. Azonban Mariana az útjukban áll, ezért a két bűnöző úgy dönt, hogy meggyilkolják. Felbérelnek egy bérgyilkosnőt, Analiát, aki azonban nem akarja meggyilkolni a lányt, csak Rickyn akar bosszút állni szerelme halálért.
Mariana éppen a házassági évfordulóját akarja ünnepelni Daniellel, amikor végre leleplezi hűtlenségét, és még csak nem is sejti mi vár rá a továbbiakban. Analia csak látszólag akarja meggyilkolni Marianát, ám egy baleset következtében maga Analia hal meg.
Mindenki azt hiszi hogy a balesetben Mariana halt meg, de tévednek. A nőt a baleset után egy orvos, Armando Rivero (Daniel Lugo) találja meg, aki egy helyszínen talált fénykép szerint próbálja rendbehozni a sérült arcát. A probléma csak az, a fénykép nem Marianáé volt hanem Analiáé. Így az orvos egy új esélyt ad Marianának, új életet kezdhet egy új arcal és egy ismeretlen nő irataival.
Mariana azonban nem emlékszik semmire, úgy dönt utazgatni fog, csakhogy az életébe újra belép férje Daniel és a lánya, és újból beleszeret. A saját házába kerül mint a saját lánya nevelőnője, csakhogy az élete már nem egyszerű, ugyanis Analia bűnöző múltját nem olyan könnyű elrejteni.1.rész(csak ez lesz fennt):  


    Analia a beépült rendőr 2 éve probálja elkapni a kedvese gyilkosát Montanat. A társa Christobal próbálja rávenni Analiat hogy száljon ki mert az életébe kerülhet az akció. Mariana a házasági évfordulóján a nyomozótól akit felfogadott megtudja hogy a férje megcsalja az unokatestvérével Sarahval. Daniel Mariana férje mikor közölte Sarahval hogy tiszteli a feleségét a nő erre feldult lett. Montana kocsit küldött Analiaért hogy az emberei vigyék oda hozzá, Analia erre majdnem lelötte az egyik embert és közölte h nem kell díszkiséret és hogy már úton van. Montana telefonon beszél az egyik emberével és ideges mert az a rendőr akit Analiaval láttott nem val. Montananal megjelenik Sarah. Mariana megmutatja a képeket Isabelnek. Mariana feldultan megy el a cégtől,még Isabel sem tudja megakadályozni. Sarah dühében azt mondja Montananak hogy legszivesebben megöletné Marianat,erre Montananak ötelte támadt. Analia barátnője egy bandával jelent meg hogy közölje vele hogyha bármi baj lenne Montanaval ők itt vannak. Mariana hazaért és az ajtóban már várta az anyja, a kislánya és lány dadája. Amint Analia megérkezett Montanahoz a férfi megakarta ölni. Analia arra kérte Montanat hogy mielött lelövi csókolja meg közben ő elövette a pisztolyt. Montana közölte hogy szereti erre Analia elrakta a fegyvert. Montana közölte Analiaval hogy ölje meg Mariana Montielt. Mariana meghalgatja a felvételt amin a férje és Sarah arról beszélnek hogy nincs helye a cégnél. Daniel találkozik Analiaval egy baleset során. Analia huga egy újságot néz amin nővére van a cimlapon,mikor édesanyja meglátja összetépi az újságot.Képgaléria
Üzenőfal


Név:

Üzenet:
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!